REGULAMENTUL CAMPANIEI ,,Alimentează-ți mașina cu DeWALT’’

La aceasta promotie pot participa persoane fizice, rezidente in Romania si persoane juridice, care in perioada 04.09 – 28.10. 2023 cumpara in scopul utilizarii proprii produse DeWALT din magazinele mai sus mentionate de cel putin 700 de lei, TVA inclus si care la data achizitiei nu au facturi scadente neachitate. Nu pot participa persoanele juridice care achizitioneaza produsele in scopul revanzarii si care beneficiaza de conditii speciale pentru aceasta.

....

Achiziționează una dintre mașinile cu acumulatori XGT - Makita eligibile în perioada 01.08.2023 – 30.11.2023 și, în funcție de categoria din care face parte mașina, primești GRATUIT unul dintre produsele bonus: BONUS 1- acumulator XGT 2.5Ah, BONUS 2 - 2 acumulatori XGT 5.0Ah, BONUS 3 - acumulator XGT 5.0Ah sau BONUS 4 - set de biți în carcasă tip acumulator.

REGULAMENTUL CAMPANIEI - Makita - Card cadou eMAG

Campania se va derula conform prevederilor Regulamentului Oficial ce poate fi consultat in magazinele noastre sau pe site-ul www.scule.ro. Cumpara produse produse Makita, echipamente gradina, scule si accesorii din magazinele noastre, de cel putin 1000 (cu TVA inclus) si primesti card-uri cadou eMAG.