DEWALT: PUTERNICUL DEVINE MAI PUTERNIC 1+1

Clientii DEWALT care achizitioneaza unul dintre produsele selectate in cadrul Campaniei primesc cadou un acumulator DEWALT XR 18V. Promotia se desfasoara pana în 31.12.2023 si este supusa unor termene si conditii.
Pentru a primi cadoul, participantii trebuie sa-si înregistreze achizitia, in baza documentelor emise de comerciant, pe site-ul www.dewalt.eu/ro/battery-redemption  pana la data 7.01.2024.
Campania este supusa unor termene si conditii, mai multe informatii gasiti in siteul www.dewalt.eu/ro.

Achiziționează una dintre mașinile cu acumulatori XGT - Makita eligibile în perioada 01.08.2023 – 30.11.2023 și, în funcție de categoria din care face parte mașina, primești GRATUIT unul dintre produsele bonus: BONUS 1- acumulator XGT 2.5Ah, BONUS 2 - 2 acumulatori XGT 5.0Ah, BONUS 3 - acumulator XGT 5.0Ah sau BONUS 4 - set de biți în carcasă tip acumulator.

REGULAMENTUL CAMPANIEI - Makita - Card cadou eMAG

Campania se va derula conform prevederilor Regulamentului Oficial ce poate fi consultat in magazinele noastre sau pe site-ul www.scule.ro. Cumpara produse produse Makita, echipamente gradina, scule si accesorii din magazinele noastre, de cel putin 1000 (cu TVA inclus) si primesti card-uri cadou eMAG.