In data de 26 iulie 2023 a avut loc evenimentul MILWAUKEE TOUR 2023 - TECHNO PRO in curtea magazinului nostru TECHNO PRO (intrarea din str. Avram Iancu).

Prezentare si testare scule Milwaukee!
In data de  18 octombrie 2022 a avut loc in magazinul nostru din Brasov (TECHNO PRO - str. DeMijloc, nr. 164) o actiune de prezentare a sculelor Milwaukee, unde ati avut ocazia sa testati si sa verificati durabilitatea, rezistenta si performanta sculelor Milwaukee!

Produsele Master beneficiaza de o garantie extinsa limitata de 3 ani, acest lucru este marcat cu o eticheta pe ambalajul produselor eligibile. Master Climate Solutions (MCS) este liderul mondial in producerea echipamentelor portabile in producerea echipamentelor portabile pentru incalzitoare, racitoare, uscatoare si ventilatoare.

 

TECHNO PRO si producatorul german Collomix anunta extinderea garantiei la 3 ani pentru toata gama de amestecatoarele, atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoanele fizice.

Incepand cu luna mai 2019, TECHNO PRO va ofera toata gama de scari si schele KRAUSE

SC TECHNO PRO SRL, distribuitor autorizat STIHL, anunta extinderea magazinului situat pe strada De Mijloc, nr. 164, prin aceasta investitie dorim sa oferim clientilor nostri toata gama STIHL si Viking, stocuri de produse si piese de schimb si, bineinteles, service autorizat.

Fotografii din magazinele noastre, TECHNOPRO si GRUP EDELWEISS

TECHNO PRO SRL, membră fondatoare a RETELEI TEHNIK, și-a lărgit gama de produse de măsurare prin comercializarea produselor oferite de liderul în domeniu, firma SOLA din Austria.

SC TECHNO PRO SRL, distribuitor autorizat KARCHER, anunta extinderea magazinului situat pe strada De Mijloc, nr. 164, Brasov, prin amenajarea unui spatiu dedicat produselor KARCHER, concept denumit KARCHER STORE