Produsele Master beneficiaza de o garantie extinsa limitata de 3 ani, acest lucru este marcat cu o eticheta pe ambalajul produselor eligibile. Master Climate Solutions (MCS) este liderul mondial in producerea echipamentelor portabile pentru incalzitoare, racitoare, uscatoare si ventilatoare.

 

In data de 26 octombrie 2023,  in curtea magazinului nostru TECHNO PRO (intrarea din str. Avram Iancu) s-au test si verificat performantele sculelor: Makita, Master si Knipex.

Depozit – TECHNO PRO – Brasov, Soseua Cristianului, 30A

Societatea noastra a deschis un depozit propiu cu o suprafata de aproape 2000 mp, in urma unei investitii de peste 1.500.000 euro. Depozitul este situat in localitatea Brasov, Soseua Cristianului, Nr. 30A si are ca scop deservirea magazinelor din Brasov, Tg-Mures, Cluj-Napoca, Timisoara si Medias, precum si de a eficientiza relatia cu distribuitorii nostri.

In data de 26 iulie 2023 a avut loc evenimentul MILWAUKEE TOUR 2023 - TECHNO PRO in curtea magazinului nostru TECHNO PRO (intrarea din str. Avram Iancu).

Actiune DEMO - TECHNO PRO - Brasov - 11 mai 2023

 

In data de 11 mai 2023,  in curtea magazinului nostru TECHNO PRO (intrarea din str. Avram Iancu) s-au testat si s-au verificat performantele sculelor: Dewalt, Batmatic, IMER, Senci, Battile, Bisonte, Wagner, etc.

Prezentare si testare scule Milwaukee!
In data de  18 octombrie 2022 a avut loc in magazinul nostru din Brasov (TECHNO PRO - str. DeMijloc, nr. 164) o actiune de prezentare a sculelor Milwaukee, unde ati avut ocazia sa testati si sa verificati durabilitatea, rezistenta si performanta sculelor Milwaukee!

Fotografii din magazinele noastre, TECHNOPRO si GRUP EDELWEISS

TECHNO PRO si producatorul german Collomix anunta extinderea garantiei la 3 ani pentru toata gama de amestecatoarele, atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoanele fizice.

SC TECHNO PRO SRL, distribuitor autorizat KARCHER, anunta extinderea magazinului situat pe strada De Mijloc, nr. 164, Brasov, prin amenajarea unui spatiu dedicat produselor KARCHER, concept denumit KARCHER STORE

Incepand cu luna mai 2019, TECHNO PRO va ofera toata gama de scari si schele KRAUSE