Con pentru batere tevi Ø711 mm

.

Con pentru batere tevi Ø711 mm

Cod: WATS240711Con pentru batere tevi Ø711 mm TERMA

TERMA SP.Z o.o, Gdańsk, Polonia

Pret de lista: 6.353,10 LEI

Pret fara TVA: 5.338,74 LEI

Descriere

Con de otel pentru batere tevi
Pentru tevi de Ø711 mm
Pentru racheta T240
Se monteaza peste racheta, peste conul de 610mm
Fabricat in UE

Cod comanda: WATS240711

TERMA

TERMA SP.Z o.o, Gdańsk, Polonia

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 6.353,10 LEI

Pret fara TVA: 5.338,74 LEI

  • Intreaba stoc

Adauga in cosCon de otel pentru batere tevi
Pentru tevi de Ø711 mm
Pentru racheta T240
Se monteaza peste racheta, peste conul de 610mm
Fabricat in UE

TERMA este cel mai mare producator de rachete de subtraversare din Polonia si unul din liderii de pioata din Europa - in fabrica din Gdansk sunt produse dispozitive moderne ce permit introducerea in subteran a conductelor si cablurilor fara a fi necesara saparea unui sant, facand astfel modernizarea sau instalarea de retele noi de apa, canalizare, gaz, electrice si alte instalatii extrem de rapida si usoara. Folosind racheta de subtraversare puteti economisi costuri si timp; se pot trage usor si cu costuri minime tevi pe sub sosele, cai ferate sau cursuri de apa 
Rachetele MAX sunt fabricate folosind cele mai moderne tehnologii, ele stabilesc noi standarde pe piata de profil. Constructia unica cu tehnologie teflon ofera rezistenta, eficienta ridicata si durabilitate.


Rachetele sunt foarte usor de utilizat si usor de controlat in timpul tuturor lucrarilor. Puteti schimba sensul rachetei folosind supapa pneumatica de pe ungator, facand astfel operatia estrem de simpla. Sunt lubrifiate cu uleiul biodegradabil EKOMAX realizat din componente ecologice, fiind astfel extrem de prietenoase cu mediul inconjurator.
Gama cuprinde mai multe tipuri de accesorii care extind capacitatile rachetelor, putandu-le folosi nu numai pentru executarea de foraj simplu ci si pentru tragerea directa de tevi sau pentru baterea de tevi de otel.
Toate aceste avantaje fac ca fiecare racheta Terma-MAX sa fie una dintre cele mai puternice, precise si functionale unelte de acest gen de pe piata.
Multi dintre clientii Terma spun despre calitatea si durabilitatea rachetelor Terma-MAX ca fiind unice si foarte eficiente.

Numeroarele premii si trofee primite la concursurile internationale de profil stau drept dovada pentru calitatea si fiabilitatea rachetelor MAX

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…