TECHNO PRO si producatorul german Collomix anunta extinderea garantiei la 3 ani pentru toata gama de amestecatoarele, atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoanele fizice.

Incepand cu luna mai 2019, TECHNO PRO va ofera toata gama de scari si schele KRAUSE

Fotografii din magazinele noastre, TECHNOPRO si GRUP EDELWEISS

SC TECHNO PRO SRL, distribuitor autorizat KARCHER, anunta extinderea magazinului situat pe strada De Mijloc, nr. 164, Brasov, prin amenajarea unui spatiu dedicat produselor KARCHER, concept denumit KARCHER STORE

SC TECHNO PRO SRL, distribuitor autorizat STIHL, anunta extinderea magazinului situat pe strada De Mijloc, nr. 164, prin aceasta investitie dorim sa oferim clientilor nostri toata gama STIHL si Viking, stocuri de produse si piese de schimb si, bineinteles, service autorizat.

TECHNO PRO SRL, membră fondatoare a RETELEI TEHNIK, și-a lărgit gama de produse de măsurare prin comercializarea produselor oferite de liderul în domeniu, firma SOLA din Austria.

Incepand cu luna iunie 2015 comercializam gama profesionala de rachete de subtraversare MAX produse de catre firma TERMA,

Ghilotinele de pavele ORIT (Olanda), singurele cu o garantie de 7 ani ca dovada a calitatii deosebite, sunt distribuite incepand cu luna februarie 2016 de catre firmele noastre.

Incepand cu data de 15 februarie 2015, TECHNO PRO a devenit importator oficial al produselor Collomix in Romania. 

Gama de amestecatoare C-MIX oferita de Collomix - specialistul international in domeniul amestecarii - se remarca prin calitate si fiabilitate, timpi de amestecare scurti si, nu in ultimul rand, ergonomicitate deosebita ceea ce inseamn un efort mai mic in timpul lucrului.