Fotografii din magazinele noastre, TECHNOPRO si GRUP EDELWEISS

SC TECHNO PRO SRL, distribuitor autorizat KARCHER, anunta extinderea magazinului situat pe strada De Mijloc, nr. 164, Brasov, prin amenajarea unui spatiu dedicat produselor KARCHER, concept denumit KARCHER STORE

SC TECHNO PRO SRL, distribuitor autorizat STIHL, anunta extinderea magazinului situat pe strada De Mijloc, nr. 164, prin aceasta investitie dorim sa oferim clientilor nostri toata gama STIHL si Viking, stocuri de produse si piese de schimb si, bineinteles, service autorizat.

TECHNO PRO SRL, membră fondatoare a RETELEI TEHNIK, și-a lărgit gama de produse de măsurare prin comercializarea produselor oferite de liderul în domeniu, firma SOLA din Austria.

Ghilotinele de pavele ORIT (Olanda), singurele cu o garantie de 7 ani ca dovada a calitatii deosebite, sunt distribuite incepand cu luna februarie 2016 de catre firmele noastre.

Gama de amestecatoare C-MIX oferita de Collomix - specialistul international in domeniul amestecarii - se remarca prin calitate si fiabilitate, timpi de amestecare scurti si, nu in ultimul rand, ergonomicitate deosebita ceea ce inseamn un efort mai mic in timpul lucrului.

In perioada 29 octombrie - 1 noiembrie 2014, in colaborare cu furnizorul nostru pentru echipamente de incalzire MASTER CLIMATE SOLUTION, firmele din grupul Reteaua Tehnik au expus la INDAGRA 2014.

 

Incepand cu luna iunie 2015 comercializam gama profesionala de rachete de subtraversare MAX produse de catre firma TERMA,

In perioada 26 septembrie - 28 septembrie, in cadrul magazinelor noastre din Braşov şi Târgu-Mureş toti cei interesati au putut vedea si testa cele mai noi echipamente pentru curatenie Kärcher.

Incepand cu data de 15 februarie 2015, TECHNO PRO a devenit importator oficial al produselor Collomix in Romania.