Manusi piele STIHL

.

Manusi piele STIHL

Cod: 00008841112Manusi piele STIHL STIHL

ANDREAS STIHL AG & Co. KG, Waiblingen, Germany

Pret de lista: 48,28 LEI

Pret fara TVA: 40,57 LEI

Descriere

Manusile de piele STIHL captusite, ofera protectie sigura mainilor in timpul lucrului cu diverse unelte si masini, fiind recomandate pentru utilizare universal.

Date tehnice

Mărime unică (universala)
Material: canvas/piele de vită, captusite
Trepte de capacitate: rezistență la rupere/tăiere: 3/1/1/2

Cod comanda: 00008841112

STIHL

ANDREAS STIHL AG & Co. KG, Waiblingen, Germany

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 48,28 LEI

Pret fara TVA: 40,57 LEI

Adauga in cosManusile de piele STIHL captusite, ofera protectie sigura mainilor in timpul lucrului cu diverse unelte si masini, fiind recomandate pentru utilizare universal.

Mărime unică (universala)
Material: canvas/piele de vită, captusite
Trepte de capacitate: rezistență la rupere/tăiere: 3/1/1/2

Cu o istorie de peste 80 de ani firma STIHL, fondata in anul 1926 in Germania si avand fabrici in Europa (Germania, Elvetia si Austria), SUA si Brazilia, numarand peste 10.000 de angajati, a devenit alegerea preferată a profesioniştilor şi a pasionaţilor de grădinărit din toată lumea.
Astăzi  STIHL este de departe cea mai vândută marcă de motoferăstrău la nivel mondial, iar cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de tuns iarba, motocoase şi curăţătoare cu înaltă presiune.
Firma a pornit la drum ca afacere de famile si a ramas in aceasta forma pana in zilele noastre, acest lucru fiind o garantie a stabilitatii si dorintei firmei de a-si pastra si consolida pozitia si in anii ce vor urma.
Prin achizitia in anul 1992 a 100% din acţiunile firmei VIKING (producător austriac de utilaje de gradină) STIHL isi consolideaza pozitia si pe piata utilajelor de gradinarit - într-o continuă dezvoltare alături de STIHL, firma VIKING a devenit unul din cei mai importanţi producători de utilaje pentru grădinărit din Europa.

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…