REGULAMENTUL CAMPANIEI - Makita - Card cadou eMAG

Campania se va derula conform prevederilor Regulamentului Oficial ce poate fi consultat in magazinele noastre sau pe site-ul www.scule.ro. Participarea la promotie se face prin achizitionarea oricaror produse Makita, echipamente gradina, scule si accesorii din magazinele noastre:

SC TECHNO PRO SRL - Brasov, str. De Mijloc nr. 164
SC TECHNO PRO SRL - Targu-Mures, str. Gheorghe Doja nr. 107
SC GRUP EDELWEISS SRL - Cluj Napoca, str. Fabricii nr. 56
SC GRUP EDELWEISS SRL - Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 15
SC MAXI TOOLS SERV - Medias, Soseaua Sibiului nr. 56
precum si in magazinul online www.scule.ro

La aceasta promotie pot participa persoane fizice, rezidente in Romania si persoane juridice, care in perioada 17.07 – 31.08. 2023 cumpara in scopul utilizarii proprii produse MAKITA din magazinele mai sus mentionate de cel putin 1000 de lei, TVA inclus si care la data achizitiei nu au facturi scadente neachitate. Nu pot participa persoanele juridice care achizitioneaza produsele in scopul revanzarii si care beneficiaza de conditii speciale pentru aceasta.

 

În cadrul acestei campanii se ofera cadouri constând in carduri valorice eMAG dupa cum urmeaza:

Pentru achizitii de min 1000 lei (TVA inclus) se primesc 1 card eMAG in valoare de 100 Lei;
Pentru achizitii de min 2000 lei (TVA inclus) se primesc 2 carduri eMAG in valoare totala de 200 Lei;
Pentru achizitii de min 3000 lei (TVA inclus) se primesc 3 carduri eMAG in valoare totala de 300 Lei; 
Pentru achizitii de min 4000 lei (TVA inclus) se primesc 4 carduri eMAG in valoare totala de 400 Lei; etc

 

Valorile mai sus mentionate trebuie sa fie achizitionate pe o singura factura. Pentru obtinerea valorilor de mai sus nu se pot cumula mai multe facturi, chiar daca sunt emise in aceeasi zi. Cardurile nu pot fi preschimbate în bani.

Cardul Cadou poate fi aplicat, sub forma de reducere, pe o singura comanda de la eMAG, valoarea sa fiind scazuta din totalul comenzii. Cardul Cadou se poate cumula cu alte Carduri Cadou eMAG, însa nu se poate preschimba în bani. Cardul cadou este valabil 12 luni. Cardul cadou este considerat instrument de plata si se factureaza fara tva. Daca ai trimis deja comanda, nu mai poti adauga un Card Cadou. Pentru a-l utiliza, comanda trebuie refacuta. Seria Cardului Cadou este valabila pentru o singura comanda la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea cardului. Insa nu permite cumpararea unui alt card cadou de pe eMAG. Cardul cadou este valabil pentru produse vandute de eMAG, eMAG Supermarket sau de partenerii eMAG Marketplace (mai putin Asigurari, Roviniete, Reîncarcare Cartele, Monede și lingouri, metale pretioase, tutun).

 

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze prevederilor, termenilor si conditiilor Regulamentului Oficial ce este disponibil pe pagina web www.scule.ro.