Prezentare si testare scule Milwaukee, TECHNO PRO, Brasov!


In data de 18 octombrie 2022 a avut loc in magazinul nostru din Brasov (TECHNO PRO - str. DeMijloc, nr. 164) o actiune de prezentare a sculelor Milwaukee, unde ati avut ocazia sa testati si sa verificati durabilitatea, rezistenta si performanta sculelor Milwaukee!

 

In cadrul evenimentului au fost prezentate si testate scule si accesorii Milwaukee destinate profesionistilor din diferite domenii: constructii, energie, transporturi, instalatii, etc., in plus, pentru achizitii sau comenzii s-a oferit o reducere atractiva fata de preturile de raft. Oferta valabila in ziua evenimentului, in limita stocurilor disponibile, in magazinele TECHNO PRO, GRUP EDELWEISS si pe scule.ro. 

Actiunea a fost realizata in colaborare cu partenerii nostri de la Milwaukee, carora le multumim pentru prezentarile si demonstratiile facute.

 

 

Milwaukee Electric Tool Corp

Milwaukee Tool este un producator de frunte în industria de unelte electrice de mare putere, a accesoriilor si uneltelor de mana pentru utilizatorii profesionisti din întreaga lume.

De la începutul companiei în anul 1924, Milwaukee Tool a condus industria atât în ceea ce priveste durabilitatea, cât si performanta. Cu un angajament ferm fata de meseriasi, Milwaukee continua sa conduca cu accent pe furnizarea de solutii inovatoare, specifice domeniului. Fie prin pozitia conducatoare în tehnologia LITIU-ION, asa cum se vede în sistemele M12™, M18™ & M28™, fie prin accesoriile de economisire a timpului sau produsele inovatoare de mâna, Milwaukee este dedicata furnizarii unui flux constant de solutii avansate pentru meseriasi, care ofera o productivitate sporita si o durabilitate de neegalat.

 

Produse Milwaukee

 

Va multumim pentru participare si va invitam sa urmariti paginile noastre de Facebook si YouTUBE pentru a afla de actiuni/demonstratii viitoare!