Produsele Master beneficiaza de o garantie extinsa limitata de 3 ani, acest lucru este marcat cu o eticheta pe ambalajul produselor eligibile. Master Climate Solutions (MCS) este liderul mondial in producerea echipamentelor portabile pentru incalzitoare, racitoare, uscatoare si ventilatoare.

Master Climate Solutions (MCS) este liderul mondial in producerea echipamentelor portabile in producerea echipamentelor portabile pentru incalzitoare, racitoare, uscatoare si ventilatoare.

Conditiile pentru obtinerea garantiei limitate de 3 ani

Felicitari! Tocmai ati cumparat un produs MASTER care are dreptul la 3 ani garantie limitata.

Va rugam cititi cu atentie conditiile de mai jos:
1. MASTER garanteaza buna functionare a echipamentului de la data achizitionarii cu conditia ca produsul sa fie utilizat in mod corespunzator conform manualului de utilizare.
2. In cazul oricarei defectiuni ale produsului va recomandam sa contactati service-ul autorizat: https://www.master-incalzitoare.ro/contact.html
3. Pentru a obtine garantia limitata de 3 ani este necesar sa va inregistrati produsul pe site-ul nostru in termen de 30 de zile de la achizitionare: https://www.danthermgroup.com/en-gb/master/warranty
4. Sunteti obligati sa pastrati dovada de achizitie (factura si certificat de garantie) pe toata perioada de garantie, adica 3 an de la data achizitiei.
5. MASTER vinde produsele cu 1 ani garantie standard pentru persoane juridice / doi ani persoane fizice.
6. In al doilea (dupa caz) si al treilea an de la cumparare aveti dreptul de a obtine anumite piese de schimb gratuit de la service-ul autorizat.

REPARATIA TREBUIE EFECTUATA DE SERVICE-UL AUTORIZAT. PIESELE DE SCHIMB VOR FI GRATUITE. NU VETI PLATI PENTRU ELE. VETI PLATI NUMAI MANOPERA. Va rugam sa verificati ce piese de schimb a produsului dvs. au o garantie de 3 ani:
https://www.danthermgroup.com/en-gb/master/warranty


7. Transportul catre service-ul autorizat va fi livrat pe cheltuiala dumneavoastra. Va rugam sa va asigurati ca livrati produsul bine protejat, astfel incat sa nu apara deteriorari in timpul transportului.
8. Produsele deteriorate in timpul transportului nu respecta procedurile de garantie MASTER.
9. Curatarea produsului nu este inclusa in serviciul de garantie. Curatarea este taxata de fiecare service in functie de lista lor de preturi.
10. Garantie de 3 ani nu acopera:
a) Deteriorari mecanice ale echipamentului cauzate de utilizator sau de catre orice intermediar care transporta echipamentul la punctul de service.
b) Daune sau defecte datorate:
- depozitarii – daca aceasta este inadecvata sau incorecta,
- lipsa cunostiintelor sau daunele fiind din vina utilizatorului, daune cauzate de operarea incorecta de catre utilizator,
- factori externi (deteriorari electrice, incendii, inundatii, scurgeri de lichide,etc.),
- instalare incorecta sau instalare care nu corespunde manualui de utilizare,
- utilizarea materialelor de intretinere necorespunzatoare,
- reparatii efectuate de utilizator sau persoane neautorizate,
- modificari ale constructiei,
- tensiuni tranzitorii, tensiune necorespunzatoare si furtunui cu tunete si fulgere,
- daune cauzate de apa / inundatii
c) Consumabile supuse uzurii normale, rezultate in urma utilizarii precum: duze, filtre de combustibil, filtre de aer, rezistente.


11. MASTER informeaza ca orice reparatie efectuata de service-uri neautorizate anuleaza garantia echipamentului. Daca service-ul autorizat descopera ca au fost efectuate reparatii la incalzitor, clientul va pierde dreptul la orice garantie de la MASTER.
12. Pentru indeplinirea obligatiilor de garantie, MASTER poate, in mod direct sau prin intermediul punctelor de service autorizate, sa colecteze si sa prelucreze datele personale ale utilizatorului necesare pentru realizarea serviciului de garantie. Informatiile detaliate despre politica noastra de confidentialitate pot fi gasite la sediul nostru din Gądki, Polonia sau pe site-ul nostru: https://www.danthermgroup.com/en-gb/privacy-policy
13. Perioada de garantie se prelungeste cu timpul petrecut de la predarea echipamentului la reparatie. La piesele inlocutie, garantia lor este de 3 luni.
14. Garantie nu exclude, suspenda sau limiteaza drepturile cumparatorului care sunt specificate in Legea Protectiei Consumatorilor.
15. Orice intrebari referitoare la garantia limitata de 3 ani pot fi adresate catre: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.