Incepand cu luna iunie 2015 comercializam gama profesionala de rachete de subtraversare MAX produse de catre firma TERMA, serie ce echivaleaza cu atingerea celor mai inalte si noi standarde pe piața echipamentelor de forare, fiind indispensabile pentru introducerea țevilor de canalizare, gaz sau a cablurilor electrice pe sub șosele, clădiri, căi ferate și chiar sub cursuri de apă, respectiv pentru a trage direct tevi de PE, oriunde conditiile din teren nu permit săparea șanțurilor necesare pentru pozarea acestora.
Rachetele de subtraversare din seria MAX (numite si foreze sau cartite) se numara printre cele mai fiabile si cele mai puternice, caracterizandu-se printr-o folosire simpla avand in vedere ca sunt reversibile si isi schimba sensul prin simpla actionare a unei parghii pe lubrificator, usurand extrem de de mult activitatea operatorului. Sunt destinate forării de găuri orizontale în sol cu diametre cuprinse între 65 și 240 mm, iar cu ajutorul unei game extrem de largi de accesorii, pot fi trase direct țevi de PP de până la 180 mm sau pot fi bătute țevi de oțel de până la 711 mm.
Cu ajutorul varfului de sapare in trepte cu care sunt echipate standard rachetele din seria MAX se asigura o mai buna stabilitate si o mai mare precizie a rachetei in solurile neuniforme (cu mult schelet), acestea fiind foarte precise in conditiile in care asigura simultan o viteza si energie de impact mare. De asemenea, uleiul biodegradabil EkoMax protejează nu doar natura, ci și componentele rachetei.


Practic, prin folosirea rachetelor din seria MAX veti economisi atât timp, cât și bani, nefiind nevoie de întreruperea traficului auto sau al celui feroviar, iar datorita pretului redus si costurilor mici de intretinere, acestea reprezinta cea mai buna alegere.