SC TECHNO PRO SRL, distribuitor autorizat STIHL, anunta extinderea magazinului situat pe strada De Mijloc, nr. 164, prin aceasta investitie dorim sa oferim clientilor nostri toata gama STIHL si Viking, stocuri de produse si piese de schimb si, bineinteles, service autorizat.


Producatorul german Stihl are in portofoliul actual o gama completa de motoferastraie, motocoase, foarfeci de gradina, emondoare de inaltime, suflante, pulverizatoare, tocatoare cu sac colector, curatatoare, precum si masini de debitat si burghie, in plus, pentru siguranta utilizatorului, STIHL ofera o linie speciala de echipament de protectie. De asemenea, Stihl ofera sub marca VIKING o gama completa de produse pentru ingrijirea gradinii si a spatiilor verzi, precum masini si tractorase de tuns iarba, tocatoare de gradina si motocultoare.

 

 

SC TECHNO PRO SRL este prezenta activ pe piata sculelor de 18 ani si ne straduim permanent sa urcam in topul furnizorilor de profil din tara.
Pozitia fruntasa detinuta la ora actuala se datoreaza seriozitatii si competentei echipei de vanzari, relatiilor de buna colaborare cu clientii, sprijinului constant al furnizorilor si nu in ultimul rand diversitatii ofertei. Activitatea firmei imbina toate elementele necesare satisfacerii nevoilor clientilor: consultanta, vanzare, service garantie si post-garantie, inchirieri.

Va asteptam in magazinul nostru.