Nivela STANLEY I-BEAM 180, bula reglabila, 80cm

.

Nivela STANLEY I-BEAM 180, bula reglabila, 80cm

Cod: 1-42-921Nivela STANLEY I-BEAM 180, bula reglabila, 80cm STANLEY

STANLEY Tools Product Group, New Britain, S.U.A.

Pret de lista: 74,33 LEI

Pret fara TVA: 62,46 LEI

Descriere

Nivela STANLEY PRO cu structura usoara din aluminiu si cu profil in forma de "I". Nivela are 3 fiole: orizontala, verticala si o fiola rotativa la 180° (gradare dubla de la 0° pana la 90° si multiplu de 10°). Nivela are capace laterale pentru protectie sporita in cazul caderilor accidentale.

Specificatii

Lungime: 80 cm
Numar fiole : 3
Precizie (pozitie standard): ± 1.50 mm/m (0.086°)
Material structura: aluminiu
Gradatie scala: mm
Sectiune: Profil tip I

Cod comanda: 1-42-921

STANLEY

STANLEY Tools Product Group, New Britain, S.U.A.

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 74,33 LEI

Pret fara TVA: 62,46 LEI

  • In stoc

Adauga in cosNivela STANLEY PRO cu structura usoara din aluminiu si cu profil in forma de "I". Nivela are 3 fiole: orizontala, verticala si o fiola rotativa la 180° (gradare dubla de la 0° pana la 90° si multiplu de 10°). Nivela are capace laterale pentru protectie sporita in cazul caderilor accidentale.

Lungime: 80 cm

Numar fiole : 3

Precizie (pozitie standard): ± 1.50 mm/m (0.086°)

Material structura: aluminiu

Gradatie scala: mm

Sectiune: Profil tip I

STANLEY se mandreste cu reputatia sa pentru excelenta. Suntem dedicati testarii continue, proiectariii si imbunatatirii produselor noastre astfel incat sa va asiguram produse de cea mai buna calitate si cea mai mare durata de viata. Mentinerea standardele noastre: de a fi cei mai buni din lume in ceea de facem, este foarte important pentru noi in special pentru a va respecta asteptarile dumneavoastra pentru produsele marca STANLEY.

STANLEY Works, a fost initial o companie ce fabrica balamale si alte echipamente pentru usi localizata in New Britain, Connecticut; a fost fondata de Frederick T. STANLEY. Cativa ani mai tarziu, in 1857, varul lui Frederick, Henry STANLEY, a infiintat compania STANLEY Rule and Level. In 1920, compania STANLEY Rule and Level a fuzionat cu STANLEY Works si astfel s-a format o noua companie ce avea sa devina faimoasa divizie de scule de mana.

De-a lungul anilor, STANLEY Works a produs unele din cele mai inovatoare si folositoare scule de mana fabricate vreodata. Printre aceste scule de mana se numara si Bailey® Plane, Surform® shaper, Ruleta PowerLock® si cel mai recent gama de produse STANLEY FatMax™. Astazi, mai mult ca oricand, STANLEY continua sa fie liderul inovatiei in industria de scule de mana.

Dupa fuziunea cu firma DeWalt / Black&Decker in anul 2010, grupul Stanley Black&Decker a devenit unul din cei mai mari furnizori de scule electrice si de mana din lume.

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…