Produsele SOLA, lider mondial al aparatelor de masura, disponibile in magazinele TECHNO PRO SRL

TECHNO PRO SRL, membră fondatoare a RETELEI TEHNIK, și-a lărgit gama de produse de măsurare prin comercializarea produselor oferite de liderul în domeniu, firma SOLA din Austria.

Înființată in 1949, compania SOLA oferă profesioniștilor din domeniul construcțiilor un spectru amplu de instrumente de măsura de calitate excepțională. Produsele SOLA se remarcă printr-o manevrabilitate extrem de simplă și printr-un un design inovativ. Sola asigură, prin departamentul de cercetare și dezvoltare  produse premium care beneficiază de cele mai noi descoperiri din domeniu. Cu o gamă de peste 1500 de articole, SOLA oferă sprijin meseriașilor din întreaga lume, pentru a putea să-și atingă obiectivele într-un mod precis și cât mai productiv.

TECHNO PRO SRL, împreună cu Grup EDELWEISS SRL și partenerii săi comercializează produse de top și oferă servicii pe măsură; clienții beneficiază de consultanță de specialitate, servicii de transport, livrare și punere în funcțiune, service în garanție și post-garanție la cel mai înalt standard.

sola-articol1

 

COS PRODUSE

AutentificareCONTACT

SC TECHNO PRO SRL
BRASOV, str. De Mijloc nr. 164
0268-47.66.52, 0752-42.42.42
vanzari@scule.ro

Luni-Vineri: 8:00-16:30